keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Vappu tuli ja meni

Ja ihan hujauksessa menikin. Tarkoitukseni oli ottaa maanantaina Kaaposta joku hassu vappukuva serpentiinin ja ilmapallojen kera, mutta koska suunnitelmiimme kuului käydä Anssin ja Kaapon kanssa Vaasan vapputorilla, ajattelin ottaa kuvia siellä. Noh, Anssi sitten sairastuikin flunssaan, joten torilla käynti jäi väliin - enkä minä sitten jaksanut sinne yksinäni Kaapon kanssa lähteä. Siinä se Vappu sitten menikin elokuvia katsellen ja lähimaastossa ulkoillen. Kaapo sai riehua koirapuistossa kahden chihuahua-veljeksen kanssa :) Toivottavasti osutaan puistoon myöhemminkin samaan aikaan, tulivat nimittäin hyvin toimeen keskenään ja leikkiä oli hauska katsoa.

Kännykkäkamera + hurjastelevat koirat = epäselvä kuva :/

Itselläni oli tänään erittäin epämiellyttävä päivä töissä, sillä työparini (ja perehdyttäjäni, olen vielä uusi tässä työpaikassa) oli kipeä ja yksinäni en siellä vielä juuri mitään osannut tehdä. Koko päivän oli kamala jännitys päällä ja kun kello löi neljä, huokaisin syvään helpotuksesta. Koska kuitenkin selvisin päivästä (toivottavasti myös huomisesta!), ajattelin tämän illan rentoutua Kaapon kanssa touhuten ja lepäillen. Mikä sen parempi mielenpiristäjä kuin hellimistuokio pikku puudelin kanssa? ;)

Aijoo, kotiin tullessa täällä oli muuten melkoinen ylläri odottamassa: meidän kohta 2-vee ja sisäsiisti poju oli nimittäin päästänyt KAKAN olkkariin! Voipi olla, että syy oli tällä kertaa emännässä, sillä eilisillan ruoka annettiin normaalia myöhemmin iltasella... Pitää seurata tilannetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti