tiistai 8. toukokuuta 2012

Viikonloppu

Vietettiin pitkästä aikaa viikonloppua kotona Vaasassa, ja sen kunniaksi päätettiin lähteä käymään Raippaluodossa. Alunperin ideana oli, että tehtäisiin siellä maastoon pieni retki, mutta ilma oli auringosta huolimatta niin kylmä ja tuulinen, että päätettiin vain käydä katselemassa hiukan maisemia ja ajelemassa lähistöllä. Kaapoa ei tietenkään pikku puhurit haitanneet, emäntä ja isäntä sen sijaan hytisivät kylmästä ;)

Kaapon etujalat näyttää käyriltä, mutta johtuu vain hassusta asennosta :)

Retken jälkeen piti tutkia Kaapo punkkien varalta, niitä kun kuulemma jo löytyy koirista.. Pitäisi hakea apteekista samaiset punkkitipat, jotka meillä oli käytössä viime kesänä - koko kesän punkkisaldo oli meidän kohdalla pyöreä nolla, joten kaiketi tepsivät :) Tipat eivät edes haisseet kovin voimakkaalle eivätkä aiheuttaneet Kaapolle minkäänlaisia iho- tms. ongelmia. Harmi, kun en muista enää niiden merkkiä.. Tunnistan kyllä paketin, kun sen näen.

Facebookin Villakoirat-foorumilla jo varoiteltiin kyykäärmeistäkin, toivottavasti ei osu eteen semmoisia tänä(kään) kesänä. Hirvittää ajatuskin, että pikkuinen puudeli saisi pureman. Tähän saakka ollaan varauduttu niihin vain siten, että mökkeillessä ollaan otettu selvää, missä sijaitsee lähin eläinlääkäri. Tiedä sitten, voiko paljon enempää tehdäkään.. Tietysti voi katsoa hiukan tarkemmin, mihin päästää koiraansa nuuskimaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti