torstai 26. huhtikuuta 2012

Puistovisiitti

Käytiin tänään koirapuistossa - tosin seuraa sieltä ei löytynyt. Lieneekö syy siinä, että ulkona satoi ja sää oli muutenkin masentava ja harmaa. Eikä edes muistettu kurahaalareita! Ennen lähtöä en nimittäin tajunnut siellä satavan ja ulos astuttua ei enää tehnyt mieli palata sisälle pukemaan... No, huomenna on joka tapauksessa Kaapon pesupäivä. 


Taustalla houkuttelevan kurainen puistoalue...

Pesupäivän kunniaksi saadaan testaukseen myös uusi trimmauspöytä, jonka tilasin pari viikkoa sitten Peten koiratarvikkeesta. Enkä siis todellakaan ole mikään ammattilainen alalla, mutta selkäparkaani sääliten päätin, että nyt riitti parin tunnin lattialla-selkä-kumarassa-operaatiot. Koska emme käy näyttelyissä (Kaapolla on alapurenta, eikä emännältä löydy intoa moiseen) ja opiskelijan budjetti on suhteellisen pieni, olen sitkeästi alusta alkaen trimmaillut poitsua itse. Täysin kotitrimmissä siis ollaan, ja olen tyytyväinen tulokseen niin kauan kuin pojan tunnistaa koiraksi ja turkki on takuton! :)


Kivien valtias :)

2 kommenttia:

  1. Hei, Blogisi on mukavaa luettavaa etenkin kun suunnittelen villakoiran hankintaa :) Mietin kans ite tuota että oiskoha mun taidoilla mitään mahiksia trimmata koiraa ite, mut ilmeisesti kuitenki ois mahollista :)
    -Karol

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiva että en kirjoittele vain omaksi ilokseni!
      Ja aivan varmasti onnistuu tuo trimmaus itseltäkin, ja kasvattajatkin antavat mieluusti ohjeita :) Tietenkin sekin vaikuttaa, että tahtooko siistin näyttelytrimmin vai riittääkö tuollainen "kotilookki", mutta kaikenhan kyllä oppii kun harjoittelee. Ainakin omalla kohdallani jokainen trimmikerta on tuntunut edellistä helpommalta ja onnistunut edellistä paremmin :)

      Poista